Madridi Real on enda järgmise superstaari juba välja valinud

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Pogba.
Paul Pogba. Foto: SCANPIX

Hispaania meedia teatel on praeguseks selge, et Madridi Reali jalgpalliklubi ei palka sel suvel David de Gead ning ka Robert Lewandowskit. Siiski vajatakse tõenäoliselt uut suurt staari ning Hispaania ajalehe AS teatel saab meeskonna suviseks suureks täienduseks Torino Juventuse mängumees Paul Pogba.

Ajalehe teatel soovib Reali juhendaja Zinedine Zidane meeskonda tuua just Pogba. Zidane’i isikliku soovi rahuldamiseks tuleb Realil lauale laduda kuni 100 miljonit eurot. Kui Pogba on Reali jaoks suvise üleminekuakna prioriteediks, siis Hispaania meedia teatel on üleminekule oma õnnistuse andnud juba ka klubi president Florentino Perez.

Teadupärast on Prantsusmaa koondise omaaegne staar Zidane samuti pallinud nii Juventuses kui ka Realis ning Hispaaniasse siirdus ta 2001. aastal toonase maailmarekordilise summa eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles