Konstantin Vassiljev: tänane trenn otsustab, kas Portugaliga mängin

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev.
Konstantin Vassiljev. Foto: Eero Vabamägi

Eesti jalgpallikoondise poolkaitsja Konstantin Vassiljev, kes käis hiljuti operatsioonil, polnud veel tänasel pressikonverentsilgi kindel, kas saab homme Portugali vastu platsile joosta.

«Kindlasti arutame pärast trenni treeneri ja arstidega, kas ja kui palju on võimalik mängida. Muidugi ei ole see tavaline mäng – olgu või maavõistlus, aga vastane on tugev. Seda perioodil, kus nad on hästi valmistunud, kõvasti motiveeritud ja tahavad enne EMi oma publiku ees väga palju näidata. Meile on väga suur väljakutse pooleteist tunni jooksul nende vastu hästi mängida,» sõnas Vassiljev.

11 päeva jooksul neljanda mängu pidava Eesti kolm senist vastast Leedu, Andorra ja Läti olid selgelt teisest puust vastased kui maailma edetabelis 8. kohal olev Portugal. «Need kolm mängu, mis olid – neid pole mõtet homse mänguga võrrelda. Kindlasti on Portugal homme meeskond, kes domineerib ja tahab palliga mängida. Meie ülesanne on nende rünnakut lõhkuda ja palju sõltub sellest, kuidas me siis palliga tegutseme – kui palju me suudame seda hoida ja kui ohtlikud me rünnakul oleme. Igal koondisel, kes tahab rünnata, on tagapool vaba ruum, peame seda kasutama. Loodetavasti on meil jõudu neid asju teha,» uskus Vassiljev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles