Vardy lükkas tähtsa otsuse tegemise edasi

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jamie Vardy.
Jamie Vardy. Foto: SCANPIX

Ootamatult Inglismaa jalgpalli kõrgliiga meistriks tulnud Leicester City suurim väravakütt Jamie Vardy otsustas keskenduda täielikult reedel algavale jalgpalli EM-finaalturniirile ja lükkas tulevase klubi valimise edasi.
 

Lõppenud hooajal Inglismaa kõrgliigas 24 väravat löönud Vardy võib praeguse lepingu kohaselt lahkuda Leicesterist mõnda Meistrite liigas pallivasse meeskonda, kui keegi käib tema eest välja hinnanguliselt 20 miljonit naela. Seda on nõus tegema Londoni Arsenal, kes tõstaks ka Vardy palganumbrit.

Eelmise nädala lõpus arvati, et Vardy otsus sünnib kiirelt, aga nüüd kavatseb Vardy Briti meedia andmetel sellega tegeleda alles pärast jalgpalli EMi lõppu. The Telegraph kirjutas, et Inglismaa koondise peatreener Roy Hodgon soovitas Vardyl täelikult EMile keskenduda ja 29-aastane ründaja võttis nõu kuulda.

Praegu pole veel teada, kas Arsenal on nõus Vardy järel ootama või hakkab EMi ajal aktiivselt jahtima ka teisi sihtmärke.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles