F1 imelaps Max Verstappen võitis maineka auhinna ja astus legendide hulka

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Max Verstappen.
Max Verstappen. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarjas Red Bulli masina roolis istuv Max Verstappen võitis portaali f1today.net andmetel maineka Lorenzo Bandini auhinna.

Endise F1 sõitja Lorenzo Bandini järgi nimetatud auhinda peetakse väga suureks tunnustuseks ja see antakse igal aastal sõitjale, kes on suutnud näidata kiiduväärt esitusi. 18-aastane Verstappen on olnud tänavuse hooaja üheks suurimaks üllatajaks, kui ta suutis vahetult pärast Toro Rossost Red Bulli edutamist võita Hispaania GP - sellega sai temast ajaloo noorim F1 sarja etapivõitja.

Auhinna võitmisega astub Verstappen ühte punti mitmetele sarja legendidega, sest enne teda on selle auhinna võitnud näiteks seitsmekordne F1 sarja maailmameister Michael Schumacher ja praegusteks sõitjatest teiste hulgas Lewis Hamilton, Nico Rosberg, Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel ja Fernando Alonso. Mullu pälvis auhinna Mercedese meeskond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles