Kaotanud Wozniacki: võtan Kontaveidi ees mütsi maha

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit (paremal) alistas Caroline Wozniacki.
Anett Kontaveit (paremal) alistas Caroline Wozniacki. Foto: SCANPIX

Anett Kontaveit teenis täna senise karjääri ühe kaalumaka võidu, kui ta alistas Nottinghami turniiri teises ringis endise maailma esireketi Caroline Wozniacki. WTA tabelis 34. kohale langenud Wozniacki jaoks oli see esimeseks turniiriks kümne nädala jooksul, Taani tennisisti segas pikka aega hüppeliigese sidemete vigastus.

Pärast kaotust tunnistas Wozniacki, et tal on hea meel väljakul tagasi olla ja samas leidis ta kiidusõnu ka noore eestlanna kohta. «Minu jaoks käis mäng üles-alla, kuid ta mängis hästi. Seega võtan tema ees mütsi maha,» kiitis Wozniacki WTA lehele intervjuud andes. «Praegu olen lihtsalt õnnelik, et saan taas tennist mängida.»

«Praegune oli üks samm õiges suunas ja siit tuleb nüüd edasi liikuda. Minu tervis pidas praegu vastu ja see on kõige tähtsam,» lisas ta. «Loomulikult on valus napilt kaotada ja seetõttu olen ka pettunud. Loodetavasti lähevad edaspidi asjad aga tõusvas joones.»

Kontaveit oli loomulikult võiduga rahul ja väljendas seda ka mängujärgsetes kommentaarides. «Ta (Wozniacki) on väga tugev mängijad. Seega olen võidu üle õnnelik,» tunnistas eestlanna. «Mul õnnestus mängida enda mängu ja nii läbi kohtumise.»

«Loomulikult oli esimese seti kaotamine raske, kuid selline tennis juba on. Mõnikord õnnestub pingeline heitlus enda kasuks pöörata, kuid teinekord mitte. Minu taktikaks oli panna ta surve olla ning olla agressiivne. Niimoodi ma täna ka mängisin,» lisas Kontaveit.

Kolmandas ringis ehk turniiri veerandfinaalis läheb Kontaveit (WTA 97.) vastamisi 25-aastase ameeriklanna Alison Riskega (WTA 89.).

Alison Riske. Foto:
Alison Riske. Foto: Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles