Ken Kallaste hävingust: siin ei ole mitte millegi taha pugeda

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ken Kallaste.
Ken Kallaste. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise kaitsja Ken Kallaste lausus pärast Portugalilt saadud 0:7 kaotust, et vastased panid oma klassi maksma ning lõpptulemus ei vaja tühje vabandusi ega kommentaare.

«Klassivahe oli nii suur, et... Siin ei ole millegi taha pugeda. Mehed olid väljakul üksteist üheteistkümne vastu ja lõppskoor 7:0, siin ei ole midagi öeldagi enam,» tõdes Kallaste mornilt.

«Alguses tundus küll, et on võimalik mängida, aga individuaalsest klassist tulid kaks esimest väravat. Kolmas oli mu enda eksimus. Pärast seda oli neil lihtsam, nad said innustust juurde ja mida värav edasi, seda raskem oli meil ja kergem neil. Aga siin ei ole millegi taha pugeda, nad oli lihtsalt paremad,» kordas Eesti äärekaitsja.

Kallaste ei pidanud oluliseks ka seda, et termomeetri näit oli 30 soojakraadi ringis. «Väljak oli ideaalne, publik oli ideaalne, kõik oli ideaalne. Siin oli fantastiline mängida, paraku see, mis toimus väljakul, pole päris see, mida oleks tahtnud.»

Portugal realiseeris enamiku oma võimalusi ka väravaks. «Sellepärast nad nii kõrgel mängivadki. Saavad võimaluse, löövad ära. See ongi meie ja nende vahe,» sõnas Kallaste.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles