Boateng ei võta terroriohu tõttu EMile peret kaasa

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jérôme Agyenim Boateng
Jérôme Agyenim Boateng Foto: SCANPIX

Saksa jalgpallikoondise kaitsja Jérôme Agyenim Boatengi teatel ei võta ta Prantsusemaale Euroopa jalgpallimeistrivõistlustele terroriohu tõttu kaasa naist ja viieaastaseid kaksikuid.

Boateng oli 13. novembril 2015 Pariisis Stad de France`i staadionil, kui selle lähedal ja linnas veel mitmes paigas toimusid džihadistide rünnakud, milles hukkus 130 inimest, edastab The Local.

Stad de France`il toimus siis Prantsuse-Saksa kohtumine, mille võitis Prantsusmaa 2:0. Enesetapupommitajad üritasid pääseda staadionile, kuid julgeolekutöötajad takistasid neid.

«Igaüks peab otsustama ise, kuidas ta juhtunusse suhtub. Mina olen otsuse langetanud ja ma ei hakka EMil oma pereliikmete eludega riskima, sest terrorirünnaku oht on suur,» selgitas staarjalgpallur.

Boateng jätkas, et kahjuks peab jalgpalli kõrval tegelema pidevalt ka turvalisusküsimustega.

«Tahan EMil keskenduda mängudele ja mul on seda teha parem, kui mu pere mänge vaatamas ei ole. Ma ei pea siis nende julgeoleku pärast mures olema,» nentis jalgpallur.

Saksa koondis on Stad de France´il pärast möödunud aasta novembrirünnakuid tagasi 16. juunil, kui toimub kohtumine Poolaga.

Saksamaa on koos Põhja-Iirimaa, Poola ja Ukrainaga C-alagrupis.

EM toimub 10. juunist kuni 10. juulini Prantsusmaa kümnes linnas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles