Sponsorid vannuvad dopingut tarvitanud Šarapovale truudust

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maria Šarapova.
Maria Šarapova. Foto: SCANPIX

Eile meldooniumi tarvitamise eest kahe-aastase võistluskeelu saanud tennisestaar Maria Šarapova lubas otsuse edasi kaevata ja tema kõrval seisavad jätkuvalt ka mitmed sponsorid.

Kuulus spordivarustuse tootja Nike katkestas märtsis ajutiselt Šarapovaga sõlmitud lepingu, aga eilses teadaandes avaldati venelannale toetust. «Rahvusvahelise tenniseliidu komisjon leidis, et Maria ei rikkunud reegleid teadlikult. Maria on vea eest vabandanud ja loodame, et saame teda taas väljakul näha. Jätkame kindlasti Maria toetamist,» seisis avalduses.

Reketitootja Head oli veelgi kindlasõnalisem. «Faktidele ja meile teadaolevatele asjaoludele tuginedes leiame, et tegu oli vigase otsusega. Jääme ka edaspidi preili Šarapova kõrvale.»

Šarapova ülejäänud viimase aja suuremad sponsorid nagu Šveitsi kellatootja Tag Heuer ja Saksa sport- ja luksusautode valmistaja Porsche pole eilset uudist veel kommenteerinud, kirjutas BBC. Tag Heuer otsustas märtsis lepingu lõpetada ja Porsche lükkas kavandatud sponsorüritused edasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles