Eesti klubid said teada oma vastased Meistrite liigas

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Selver
Tallinna Selver Foto: Mihkel Maripuu

Uuel hooajal hakkab Euroopa klubivõrkpalli tugevaimas sarjas ehk Meistrite liigas mängima ka kaks Eesti klubi: kvalifikatsiooniturniiril osalevad Eesti meeste ja naiste meistrid Tallinna Selver ja Kohila Võrkpalliklubi. Täna selgusid nende vastased.

Tallinna Selver kohtub Meistrite liigas Serbia meeskonna Belgradi Crvena Zvezdaga.  

Kohila Võrkpalliklubi vastaseks on esimeses ringis Montenegro klubi Luka BAR. Kui esimesest ringist edasi pääsetakse, tuleb eestlastele vastu Belgradi Vizura.

Viimased 16 aastat muutumatuna püsinud liiga formaat tehti ringi ja nüüd saavad sellest osa võtta kõigi riikide meistrid.

Eelmiste hooaegade tulemuste põhjal on liigasse praeguse seisuga endale kaks kohta teeninud Itaalia, Poola, Türgi ja Venemaa ning ühe koha Saksamaa, Belgia, Prantsusmaa ja Rumeenia meeskonnad. Naiste seas on kaks kohta Aserbaidžaani, Poola, Türgi ja Venemaa ning üks koht Itaalia, Prantsusmaa, Saksamaa ja Šveitsi klubidel. Kolm esimest ringi on avatud ülejäänud Euroopa riikide meistritele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles