Kuku raadios käivitub jälle jalgpallipäevik

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuku raadio logo.
Kuku raadio logo. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Sarnaselt nelja aasta tagusele jalgpalli EMile kutsub Kuku raadio oma kuulajaid ka sel korral osa saama üleeuroopalisest jalgpallipeost, taaskäivitades selleks eelmisest suurturniiridest tuttava Jalgpallipäeviku.

Jalgpallipäeviku saatejuht on jalgpalliajakirjanik Andres Must, kes stuudiokülalistega arutleb päevakajaliste mängude üle, tutvustab võistlustest osavõtjaid ning avab turniiriga seotud spordiväliseid nüansse. Saate lahutamatuks osaks on ennustusmäng.

Pooletunnine jalgpallipäevik on eetris iga päev: tööpäeviti algusega kell 18:05 ja nädalavahetusel kell 17:05. Viimane saade on eetris päev pärast finaali 11. juulil.

Täna on jalgpallipäeviku külalisteks FC Flora peatreener Norbert Hurt ja Postimehe spordiajakirjanik Madis Kalvet, kellega arutletakse kas ja milleks oli vaja suurendada osalejate arvu ning millised mõjud sellel olla võivad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles