Selver läheb Meistrite liigasse uue sidemängijaga

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dmitro Dolgopolov.
Dmitro Dolgopolov. Foto: võrkpall.ee

Tallinna Selveri võrkpallimeeskond sõlmis lepingu 23-aastase ukrainlasest sidemängija Dmitro Dolgopoloviga, kes lõppenud hooajal võitis Hurrikaani võistkonna ridades Soome meistrivõistlustel pronksmedali. Eesti meisterklubi peatreeneri Rainer Vassiljevi sõnul on 193 cm pikkune Dolgopolov võrdväärne asendus Belgia liigasse siirdunud Andres Toobalile, tuues oma noorele eale vaatamata meeskonda kogemust ja andes lisakäigu edukaks esinemiseks Euroopa klubivõrkpalli tugevaimas sarjas ehk Meistrite liigas.

Selveri Meistrite liiga esimese eelringi vastane selgus eile Roomas peetud võrkpalli galal, selleks on Serbia meister Belgradi Crvena Zvezda, kellega kohtutakse Tallinnas 2. novembril ja võõrsil 6. novembril, teatab klubi kodulehekülg. 

Alagrupiturniirile jõudmiseks tuleb Selveril alistada kaks vastast. Eelringides kaotamise korral jätkatakse mängimist aste madalamal CEV Cup sarjas. Klubi president Mihkel Roosme peab oluliseks, et Eesti klubivõrkpall on tänu Selverile Euroopas esindatud ja noored mängijad saavad võimaluse jääda silma tugevatele välisklubidele. Samas on eurosarjas osalemine lisaks sportlikule resultaadile klubile tugev finantsiline väljakutse. Esmasel hinnangul kasvab Meistrite liigast osavõtu tõttu klubi eelarve 25 protsenti. «Tegeleme aktiivselt uute toetajate leidmisega ning loodame, et Eestis tegutsevad ettevõtjad on valmis klubi arengusse panustama. Huvist võib meile lahkesti teada anda,» ütles Roosme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles