Saue homme jälitussõidus starti ei lähe

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eveli Saue
Eveli Saue Foto: Priit Simson

Eesti esinumbrit Eveli Sauet vedas täna Ruhpoldingus laskesuusatamise MK-etapil sprindis laskmine alt. Kuigi 54. koha saanud Saue pääses ka homsesse jälitussõitu, stardib eestlannadest vaid täna 52. koha saanud Kadri Lehtla.

«Laskmine ei tulnud täna välja, lamades ei tahtnud märgid kuidagi kukkuda,» sõnas esimeses tiirus kolm ning teises ühe möödalasu teinud Saue Postimehele. «Tundsin ennast suhteliselt hästi, aga kui esimene läks mööda ja kolmas ka, siis kadus rütm ära, teadsin, et sealt midagi head ei tule.»

Saue kaotas etapivõidu teeninud Tora Bergerile 2.55,2. Suusasõidus oli täna rajal kiireim sakslanna Magdalena Neuner, kellele Saue kaotas 1.21,4, mis oli päeva 29. sõiduaeg. «Sõit oli normaalne, sellepärast ei jää väga halba maiku suhu,» märkis Saue. «Vahepeal tuleb neid trahve ka lasta, see toob jälle maa peale tagasi.»

Homsest jälitussõidust otsustas Saue tervise säästmiseks loobuda. «See oli mul tegelikult juba ammu plaanis, et jaanuaris kõiki võistlusi kaasa ei tee ning see Ruhpoldingu jälitussõit on just kõige mõistlikum, mis ära jätta,» selgitas Saue. «Praegu on mul sõidutunne võrdlemisi hea, aga see võib kiiresti kaduda.»

«Kaks nädalat võistlemist on selja taga ja nüüd on minek Anterselva kõrgmäestikusse, kus tuleb ka võistelda, niimoodi võib kergelt haigestuda, nagu mul on ka varem korduvalt juhtunud, üritan seda nüüd vältida,» lisas ta.

Naiste jälitussõit on Ruhpoldingus kavas homme kell 16.15, Lehtla stardib numbri all 52. Meeste jälitussõit algab kell 14.15, seal teeb kaasa ka Indrek Tobreluts, kelle stardinumber on 35.

Anterselva MK-etapp algab neljapäeval meeste sprindiga, reedel on kavas naiste sprint.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles