CSKA alistanud Erkmaa KK mängib koduturniiril finaalis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Internet

Erkmaa Korvpallikool alistas Tartus laupäeval jätkunud rahvusvahelisel kuni 11-aastaste poiste korvpalliturniiril «Rising Stars» tasavägises matšis nimeka Moskva CSKA järelkasvu 50:44.

Hugo Erkmaa viskas tartlaste kasuks 21 ja Kaspar Treier 17 punkti.

Et päeva esimeses pooles olid Aivo Erkmaa juhendatavad tartlased paremad Ventspils Sparsist 60:42 (Markus Andreas Auling ja Jakob Tamm tõid võitjatele võrdselt 9 punkti, Hugo Erkmaa lisas 8), siis kindlustati endale pühapäevaks ka finaalikoht.

Esikohamängus minnakse kell 12.40 kokku Valmieraga, kes kaotas küll vahegrupis Panevežyse SK Mintisele 53:58, kuid sai jagu Erkmaa KK II võistkonnast 70:47.

Kolmanda koha omaniku selgitavad isekeskis kaks Moskva esindust - CSKA ja Timirjazevskaja spordikool, viiendale-kuuendale kohale mängivad Erkmaa KK II ja Moskva Gloria, seitsmendat-kaheksandat positsiooni hakkavad jagama Panevežyse SK Mintis ja Ventspils Spars. Leedulastel oli võimalik murda finaali, kuid vahegrupi viimases vastasseisus jäädi kaheksa punktiga 35:43 alla Moskva Timirjazevskajale, mistõttu langeti surnud ringiga suisa medalimängudelt välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles