Wales alistas hilisest väravast Slovakkia (2)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli EMi debütantide kohtumises alistas Wales tulemusega 2:1 Slovakkia.

Wales asus kohtumist kiirelt Gareth Bale'i 10. minuti karistuslöögist löödud väravaga juhtima. Kohtumise viigistas 21-aastane Ondrej Duda, kes vahetusest sekkudes lõi värava juba 52 sekundit pärast platsile saamist. 

Viimane sõna jäi aga Walesile, kui mängu 81. minutil lõi õnneliku värava samuti vahetusest mängu sekkunud Hal Robson-Kanu.

B-grupi järgmises ringis kohtub Wales Inglismaaga ning Slovakkia Venemaaga.

Kui MMidel on mõlemad meeskonnad varasemalt mänginud, siis EMile jõuti pärast osalejate suurendamist 24 peale. Valiksarjas lõpetasid nii Wales kui ka Slovakkia enda alagrupi teise kohaga ehk vana süsteemi järgi oleks tulnud neil heitlust jätkata play-off’is, kuid nüüd jõuti otse finaalturniirile.

Mõlemad meeskonnad toetuvad paljuski enda staaridele ning mõlemad on seejuures ette näidata kaks suurt maailmanime. Kui Wales loodab Madridi Reali ässale Gareth Bale’ile ja Londoni Arsenalis mängivale Aaron Ramsey’le, siis Slovakkia staarideks on Liverpoolis paliv Martin Skrtel ja Napolis mängiv Marek Hamšik.

Walesi ja Slovakkia kõrval kuuluvad B-alagruppi veel Inglismaa ja Venemaa, kes lähevad vastamisi tänases hilisõhtuses mängus.

Kohtumine algab kell 19.00. Postimees.ee toob kohtumise põnevamad sündmused lugejateni.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles