Totaalne kaos Prantsusmaal: Inglismaa ja Venemaa fännid pidasid veriseid lahinguid (14)

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inglismaa ja Venemaa fännid ei suuda end taltsutada.
Inglismaa ja Venemaa fännid ei suuda end taltsutada. Foto: Reuters / Scanpix

Jalgpalli EMil lähevad täna Marseille’is vastamisi Inglismaa ja Venemaa. Juba mõnda aega kardeti, et mängu eel ja ka järel võivad puhkeda meeskondade fännide vahel verised lahingud. Nüüd on selge, et need kartused on osutunud tõeks. 

Mõlema leeri fännid on sotsiaalmeediasse postitanud pilte ja videosid kaklustest. Kohalik politsei üritab samal ajal veekahuritega fänne korrale kutsuda, vahendab Eurosport.

«300 Venemaa fänni varitsesid inglasi. Üks Inglismaa koondise poolehoidja on kriitilises seisus. Veekahurid Vieux Portis,» teatas endine Inglismaa ja Liverpooli ründaja Stan Collymore Twitteris.

Venemaa koondise poolehoidjad on juba poseerinud linnapildis inglastelt pihta pandud lippudega. Sportsmail annab samal ajal teada, et vigastada on saanud kümned Inglismaa koondise poolehoidjad, lisaks olevat venelased mitmel juhul käiku lasknud ka noad. Prantsusmaa ajalehe L'Equipe teatel on kaks Inglismaa koondise poolehoidjat kriitilises seisus haiglas.

Kokku pidi täna linna saabuma 90 000 välisfänni. Samas olevat vägivallas valmis koheselt osalema ka kohalikud jalgpallihuligaanid.

Inglismaa fännid Marseille'is. Foto: SCANPIX
Inglismaa fännid Marseille'is. Foto: SCANPIX Foto: AFP / Scanpix
Inglismaa ja Venemaa fännide kaklus Marseille'is. Foto: SCANPIX
Inglismaa ja Venemaa fännide kaklus Marseille'is. Foto: SCANPIX Foto: AFP / Scanpix
Kommentaarid (14)
Copy
Tagasi üles