Venemaa meedia: tuhanded inglased tulid meie omadele kallale (20)

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaa ja Inglismaa fännide kaklus
Venemaa ja Inglismaa fännide kaklus Foto: Sportimage/PA Images/Scanpix

Venemaa ja Inglismaa fännid on Marseille’s toimuvate kokkupõrgete järel kogu asja algataja osas erimeelt. Venemaa meedia kaitseb omasid ning kirjutab, et kangelaslikud venelased vaid tõrjusid inglaste rünnakuid.

«250 Venemaa fänni tõrjusid mitme tuhande Inglismaa toetaja rünnakuid ning sundisid neid taganema. Inglismaa fännid ründasi meie omasid, kuid 250 venelast riigi erinevatest osadest suutsid üheskoos purjus saarlaste rünnakud tagasi lüüa,» kirjeldab Venemaa uudisteagentuur Vesti omasid kui kangelasi.

Kuigi Venemaa ja Inglismaa vahelise kohtumise eel pandi mäng kõrgema riski kategooriasse, ei suudetud kokkupõrkeid ära hoida ka kohtumise järel staadionil. EMi korraldajad kardavad stsenaariumi, kus Venemaa võidab oma alagrupi ning Ukraina lõpetab enda omas kolmandana. See võib tähendada, et 1/16-finaalis kohtuksid omavahel juba sõjas olevad riigid.

Kommentaarid (20)
Copy
Tagasi üles