Salumäe: olümpiale jõudnud sportlane on ühe võidu juba saavutanud

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erika Salumäe.
Erika Salumäe. Foto: Ants Liigus/Pärnu Postimees/Scanpix

Rio olümpiamängude eel käis Eesti Olümpiakomitees külas kahekordne olümpiavõitja Erika Salumäe. Alaliselt Hispaanias elaval Eesti spordisangaril jagus häid ja toetavaid sõnu olümpiamängudele sõitva Eesti koondise kohta ja ka suunavaid juhiseid olümpiafännidele.

Salumäe sõnul võiks Eesti sportlaste peamiseks eesmärgiks olümpiamängudel olla võit iseenda üle. «Sportlane peab saavutama olümpiamängudeks sellise vormi, et ta suudab ennast ületada. Eneseületuse vääriline sooritus garanteerib ka väärilise koha,» rääkis kolmedel olümpiamängudel võistelnud Salumäe EOK veebilehel

Olümpiamängude jälgijaid ja fänne kutsus Salumäe üles olema alati positiivsed. «Iga olümpiale jõudnud sportlane on ühe võidu juba saavutanud. Nad on jõudnud nende väheste väljavalitute sekka, kes on teeninud õiguse võistelda olümpiamängudel.»

«Eesti saab Rio olümpiamängudel olema esindatud väärikalt ja iga sportlane kes Eesti nime maailma viib, väärib meie toetust. Sportlase tahe pingutada ja fännide pakutav moraalne tugi tekitab toetava õhustiku ja sünergia. Uskuge mind, see annab lisajõudu ja sellest on sportlastele abi. Elame omadele kaasa ja innustame neid,» kutsus Salumäe eestlasi üles.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles