Kas Casillas heidetaksegi üle parda?

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iker Casillas (vasakul) ja David de Gea Hispaania koondise treeningul.
Iker Casillas (vasakul) ja David de Gea Hispaania koondise treeningul. Foto: SCANPIX

EM-FINAALTURNIIR. Kahel viimasel jalgpalli EMil triumfeerinud Hispaania koondis peab käimasoleval finaalturniiril täna esimese kohtumise, kui D-alagrupi matšis minnakse vastamisi Tšehhiga. Võrreldes kahe eelmise EMiga on mitu kogenud hispaanlast nüüdseks koondise ridadest välja langenud ning tänase matši eel on küsimus, kas algkoosseisust heidetakse üle parda ka 35-aastane kapten Iker Casillas, kes sai esimesena rõõmustada mõlema EM-tiitli üle.

Finaalturniiri eel eeldati, et hispaanlaste puuri hakkab kaitsma Manchester Unitedi 25-aastane väravavaht David de Gea, kuid eelmisel nädalal sattus mees vägistamisskandaali. De Gea süüd pole ametlikult tõestatud, kuid siiski on arutletud, kas vaimne pinge võib praeguses seisus saada mehele saatuslikuks. Eile märkis Hispaania koondise juhendaja Vicente del Bosque, et ManU esikinnas võib ikkagi võimaluse saada. «Kui de Gea on valmis mängima, siis ta mängib,» teatas del Bosque eilsel pressikonverentsil.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles