Kruuda hooaeg pöördus õnneliku muinasjutu rajale

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak ja Karl Kruuda valmistumas Sardiinia ralliks.
Ott Tänak ja Karl Kruuda valmistumas Sardiinia ralliks. Foto: Timo Anis

Viimastel nädalatel Karl Kruudaga juhtunu on justkui looke muinasjuturaamatust. Napilt kuu tagasi ilmus Eesti spordimeedias uudis, et juba eelmise hooaja teise poole MM-sarjast eemal olnud mees jätab tänavuse rallihooaja sootuks vahele ning laenab oma kaardilugeja Martin Järveoja MM-sarjas DMACKi meeskonnas sõitvale Sander Pärnale. Näis, et aastaid autoralli maailma tippseltskonna taimelavaks oleva WRC2 sarja kiireimate sõitjate hulka kuuluva Kruuda karjäär lõppeb eimillegagi.

Ebaõiglasena näiv olukord sai aga ootamatult kiire lahenduse, kui kaks nädalat hiljem teatas DMACKi meeskond, et Sardiinia MM-rallil istub Pärna asemel nende autos Kruuda. 23-aastane mees suutis ootamatult sülle kukkunud võimalust – kuuldavasti ei pidanud ta ise meeskonda suurt rahasummat kaasa viima – ideaalselt kasutada. Eile lõpetas ta Sardiinia MM-ralli WRC2 arvestuses poodiumi madalaimal astmel. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles