Hinnang: Kanepil on piisavalt relvi, et alistada rabe Šarapova

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi
Kaia Kanepi Foto: Liis Treimann

Homme tehakse algust Austraalia lahtiste tennisemeistrivõistlustega ning enne seda tehakse mitmeid ennustusi turniiri käigu kohta.

Kuigi maailma esireket Caroline Wozniacki on aasta alguses näidanud kõikuvat mängu, siis esialgu vaadatakse ikkagi, kes on tema suurimad konkurendid tiitlivõidule.

Üheks Wozniacki ohustajaks peetakse ameeriklannat Venus Williamsit, kes võib neljandas ringis vastamisi minna Kaia Kanepiga, kui mõlemad peaksid nii kaugele jõudma.

Samas kolmandas ringis võime asjaolude kokkulangemisel näha Maria Šarapova ja Kanepi vastasseisu ning eelkõige sellest paarist oodataksegi vastast Williamsile.

«Vene kaunitar peab kolmandas ringis jagu saama 20. asetuse saanud Kaia Kanepist. Juhul, kui mõlemad mängijad nii kaugele jõuavad. Pole mingit kahtlust, et Kanepil on olemas kõik relvad, et alistada rabe Šarapova,» kirjutab Blecher Report.

Sellest hooajast kuulub Šarapova treenerite tiimi ka rootslane Thomas Högstedt, kes abistas Kanepit, kui tema treener oli Andrei Luzgin.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles