Brasiilia peatreener valusast väravast: kõik nägid, et see löödi käega

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brasiilia koondise treener Dunga.
Brasiilia koondise treener Dunga. Foto: SCANPIX

Copa America turniiril skandaalsel moel edasipääsust ilma jäänud Brasiilia koondise peatreener Dunga teatas pärast matši, et reeglite rikkumine oli kõigile selgelt näha.

Brasiilia kaotas Peruule 0:1 ning mängu ainukeseks jänud värava lõi Raul Ruidiaz, kes aga tabas palli käe, mitte jalaga. Dunga oli asjade sellisest käigust ning skandaalsest väravast üsna häiritud. «Kõik nägid, mis täna juhtus. Ma ei saa mitte midagi sinna teha,» nentis Brasiilia loots.

«Minu küsimus on see, et kuidas kogu uuendusliku tehnoloogia juures teeme me ikka veel vigu? Kohtunikud pidasid omavahel aru. Nad rääkisid kellegi teisega, kuigi oleksid pidanud omavahel nõu pidama. Ma ei saa aru, miks nad pidid raadiosaatja teel kellegi teisega sellest rääkima. See on minu jaoks väga kummaline,» andis Dunga mõista, et polnud kohtunike reaktsiooniga sugugi rahul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles