Rooney ja Inglise koondise peatreeneri üleskutse fännidele: hoidke pahandustest eemale

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Rooney.
Wayne Rooney. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallikoondise kapten Wayne Rooney ja peatreener Roy Hodgson pöördusid oma fännide poole ja palusid neil Walesiga peetaval kohtumisel käituda rahumeelselt.

Inglismaa ja Venemaa fännid sattusid nädalavahetusel tõsistesse kaklustesse ja UEFA ähvardas selliste intsidentide kordumisel mõlemad riigid EMilt koju saata. Et seda ei juhtuks, pöördusid Rooney ja Hodgson oma toetajate poole. «Tahaksin tänada Inglismaa fänne Venemaa mängul olnud hea toetuse eest ja nüüd on meid ootamas tähtis mäng Walesi vastu. Tahaksin fännide käest paluda, et kui teil pole piletit ostetud, siis palun ärge sõitke mängule kohale. Ja nendele fännidele, kellel on pilet olemas, tahaksin öelda, et käituge turvaliselt ja mõistlikult ning jätkake meie mängijate toetamist,» rääkis Rooney oma pöördumises.

Hodgson lisas omalt poolt, et tema muretseb päris tõsiselt ka võimaliku turniirilt kõrvaldamise pärast. «Inglismaa peatreenerina olen ma loomulikult väga mures selle ähvarduse pärast, mis nüüd meie peade kohal ripub,» rääkis koondise loots. «Me nägime väga palju vaeva, et siia jõuda ja me väga tahame edasi võistelda. Seetõttu pöördun kõikide meie fännide poole. Loomulikult me hindame väga teie toetust mängudel, aga palun teid, et püsiksite pahandustest eemal, et need ähvardused, mis on õhku riputatud, ei saaks tõeks,» palus Hodgson fänne.

Inglismaa ja Venemaa tegid avamatšis 1:1 viigi, järgmisena kohtuvad inglased neljapäeval Walesiga, kes alistas Slovakkia ja on alagruppi juhtimas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles