Cavaliersi peatreener sai kohtunike kritiseerimise eest rahatrahvi

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tyronn Lue ja Lebron James
Tyronn Lue ja Lebron James Foto: TT NYHETSBYRÅN/Scanpix

Cavaliersi peatreener Tyronn Lue sai kohtunike kritiseerimise eest 25 000 dollari suuruse trahvi.

Pärast NBA finaalide neljandat mängu võttis Lue sõna kohtunike aadressil, sõnades, et nende staarmängijale tehakse liiga. «Lebron Jamesi vastu ei vilistata kunagi vigu. Peale Russell Westbrooki tehakse talle neid kõige rohkem.»

«Kohtunikud ei ole Jamesi suhtes ausad, sest ta on nii tugev ja suudab tihti mängijad endast eemale lükata,» ütles Lue otse välja, et kohtinikud ei ole tema arvates oma tööga hakkama saanud.

«Aga see, et ta tugev on, ei tähenda, et tema vastu tehtud vigu ei peaks vilistama. Peame sellise vilega hakkama saama, mis seal ikka,» jätkas Lue.

Lebron ise hoidis end pärast neljandat mängu tagasi. «Mind lüüakse pidevalt, kuid kohtunik ei näe seda selliselt. Ma ei hakka rohkem sellest rääkima ning hoian 25 000 dollarit kokku.»

NBA finaalseerias on Golden State Warriors pärast nelja mängu 3:1 juhtimas. Nelja võiduni peetava seeria järgmine kohtumine peetakse ööl vastu teisipäeva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles