Iirimaa peatreener: saime Zlataniga väga hästi hakkama

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin O'Neill.
Martin O'Neill. Foto: PHILIPPE LOPEZ/AFP

Jalgpalli EM-finaalturniiri E-grupi esimeses kohtumises tegid Iirimaa ja Rootsi 1:1 viigi. Suuremat osa mängust dikteeris Iirimaa ja 48. minutil mindi Wesley Hoolahani kaunist tabamusest juhtima. Siis tekitas järjepanu võimalusi Rootsi ja 71. minutil suunas nende suurim staar Zlatan Ibrahimovic palli värava ette, kus õnnetult sai pea vahele Iiri kaitsja Ciaran Clark.

Iirlaste peatreeneri Martin O'Neilli sõnul pöörati oodatult kõige rohkem tähelepanu Rootsi staari Ibrahimovici ohjeldamisele. «Usun, et saime temaga väga hästi hakkama. Meie mängijad surusid ta värava juurest eemale ja tegid oma tööd korralikult. Kuigi suur rõhk läks kaitsele, siis üritasime ikkagi mängu võita. Viimase kümne minuti vahetused - Robbie Keane ja Aiden McGeady - olid tehtud just rünnakule mõeldes,» rääkis ta UEFA kodulehe vahendusel.

Nüüd ootavad Iirimaad kohtumised Itaalia ja Belgiaga. «Need saavad olema väga-väga rasked mängud. Vähemalt sain aimu, et oleme suutelised kõigile lahingu andma ja tean, et oleme päris heas seisus. Raiskasime palju võimalusi, aga nii on juhtunud paljude meeskonadadega alates jalgpalli alguspäevadest saadik,» tõdes O'Neill.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles