Xplosion toob Tallinnasse võimsa taipoksi tiitlimatši

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Charlie Peters ja Deo Phetsangkhat.
Charlie Peters ja Deo Phetsangkhat. Foto: xplosion

Järjekordne Xplosion Fight Series toimub 21. oktoobril Saku suurhallis ning korraldajad on välja kuulutanud juba ka eelseisva ürituse peamatši, milleks saab rahvusvahelise taipoksiliiga Muay Thai Grand Prix (MTGP) -66 kg meistritiitlimatš!

Selles matšis on väljakutsujaks eestlastele juba tuttavaks saanud veteran Deo Phetsangkhat, kes on pidanud maha üle 220 taipoksi matši. Tema vastaseks on Suurbritanniast pärit maailmameister Charlie Peters, kes kaitses alles möödunud nädalavahetusel (11. juunil) Londonis O2 Arenal toimunud MTGP sarjas oma meistrivööd. Peters alistas vastase 2. raundis efektse küünarnukilöögi nokaudiga.

Deo Phetsangkhati ja Charlie Peters matš saab toimuma kehakaalus kuni 66 kg ja Full Muay Thai reeglite järgi, mis tähendab 5x3 minutilist raundi ning lubatud on löögid rusikate, küünarnukkide, jalgade ja põlvedega. Matši eel esitavad võistlejad ka traditsionaalse Wai Khru palverituaali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles