Aava stardib Crosskart Challenge’i võistlusklassis

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmo Aava.
Urmo Aava. Foto: Tairo Lutter

Eeloleval nädalavahetusel sõidetakse Pärnus auto24ringil Hankook Baltic 1000 km kestvussõit. Võistlusnädalavahetuse raames toimuvad lisaks põhiklassi stardile ka mitmete teiste võistlusklasside sõidud. Üks sellistest on Crosskart Challenge, mille osalejate nimekirjast võib leida endise Eesti autoralli tippsõitja ja praeguse auto24 Rally Estonia võistluse juhi Urmo Aava.

Crosskart Challenge klassis võisteldakse bagidel, mis on toodetud Hispaanias ning võistlejaid ootab kolm viie ringilist auto24ringil sõidetavat võistlussõitu.

«Tänan võistluse korraldajaid selle põneva kutse eest. Nii palju, kui olen Youtube videodest vaadanud, on tegemist põneva võistlusmasinaga ning kindlasti saab see olema huvitav kogemus. Kuna tegemist on suhteliselt taskukohase, kuid samas väga atraktiivse klassiga, siis usun, et see võiks olla väga heaks klassiks noortele, harrastajatele ja ka tegelikult tippsõitjatele, kes saaks suhteliselt mõistlike kuludega kätt ja aju nö. soojas hoida. Kuna mul endal varasem kogemus sellise bagiga sõitmisel puudub, siis täpsemini oskan kindlasti selle kõige kohta kommenteerida, kui reedel esimesed ringid ära olen sõitnud,» sõnas Aava enne eesootavat väljakutset.

Crosscart Challenge klassi eelsõit algab 17.juunil kell 11.40 ning esimene võistlussõit saab stardi 14.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles