Žalgiris jääb Venet meenutama hea sõna ja videomontaažiga

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim-Sander Vene (keskel).
Siim-Sander Vene (keskel). Foto: SCANPIX

25-aastane Eesti koondise korvpallur Siim-Sander Vene ja tema senise koduklubi Kaunase Žalgirise teed lähevad lahku. Leedu korvpalliklubi peadirektor jääb mängumeest meenutama hea sõnaga. 

«Aitäh sulle, Siim. Kuigi tema panusele ei pööratud võib-olla kõige rohkem tähelepanu, oli ta oluline osa meeskonnast. Kunagi pole kerge Žalgirise mängijale head aega öelda, kuid meil on mida üheskoos meenutada,» sõnas klubi peadirektor Paulius Motiejunas Žalgirise kodulehel.

«Loodetavasti jätkab ta arengut ning me ei välista, et ta võib ka tulevikus meiega taasliituda,» jätkas Motiejunas. Kaunasesse 15-aastaselt saabunud Vene meenutas, et tal ei olnud raske uude ühiskonda sisse sulanduda. «Elasin siin täielikult korvpalli rütmis. Ma ei pidanud teiste asjade peale mõtlema. Meeskond oli siin hea ja ma ei ütleks, et mul oli raske kohaneda,» meenutas Vene.

«Meil oli siin koos väga lõbus, kuid kõik saab kord läbi. Soovin klubile uueks hooajaks Euroliigas edu,» jätkas Vene, kes lisas, et Žalgirisel on suurepärased fännid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles