Gareth Bale: mitte ükski inglane ei pääseks meie koondisesse

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gareth Bale
Gareth Bale Foto: SCANPIX

Walesi jalgpallikoondise kapten Gareth Bale valab Inglismaaga mängu eel õli tulle. Wales ja Inglismaa lähevad jalgpalli Euroopa meistrivõistlustel vastamisi neljapäeval ja naabrite lahingus tahavad mõlemad üksteisele kohta kätte näidata.

Bale avaldas mängu eel antud intervjuus arvamust, et tema koondis on rohkem hingega asja juures kui Inglismaa oma. Lisaks küsiti talt, kas mõni Inglismaa koondise liige mahuks Walesi koosseisu? «Mitte ükski,» kõlas vastuseks.

Inglased võtsid Bale’i sõnad südamesse ja peatreener Roy Hodgson arvatates ei austa Walesi kõige kuulsam mängumees oma vastast. Bale omakorda jäi oma sõnade juurde: «Pressikonverentsil ütles keegi, et ma ei austa inglasi. See polnud nii. Samas on neil õigus oma arvamusele. Tegelikult mind ei huvita, mida nad täpselt ütlesid.»

Ta jätkas: «Kui nad arvavad, et neil on parem koondis, siis olgu see nii. Ka meie teame, et meil on hea meeskond, teame, et võime neid heal päeval võita.» Bale selgitas ka oma väljaütlemist inglaste kire puudumise osas: «Ma ei öelnud, et neil ei ole kirge: kindlasti on neil seda. Ma lihtsalt tunnen, olgu see siis ragbis või jalgpallis, Walesi koondis on kire poolest lihtsalt järgmisel tasemel. Seda on väljakul tunda.»

Wales alustas EMi võiduga Slovakkia üle, Inglismaa viigistas avamängus Venemaaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles