Ühisliigas jätkav Kalev jõudis Varrakuga kokkuleppele

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak.
Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak. Foto: Tairo Lutter

Korvpalli valitsev meister Kalev/Cramo on jõudnud peatreener Alar Varrakuga jätkamises suulisele kokkuleppele. Klubi mänedžeri Kaarel Sibula sõnul on lisaks peatreenerile sõlmitud kokkulepe ka abitreener Martin Müürsepa ja üldfüüsilise treeneri Priit Lehismetsaga. Seega jätkatakse Eesti mõistes kuldse seltskonna eestvedamisel. 

«Kirjalikud lepingud vormistatakse aja jooksul,» ütles Sibul ja lisas, et esimene vestlusvoor on peetud ka klubi eestlastest mängumeestega. «90 protsenti mängijatest on jätkamisest huvitatud.»

Sibul kinnitas ka seda, et Kalev jätkab tuleval hooajal mängimist Ühisliigas. Tippsarjas osalejate arv ja võistlussüsteem saab selgeks juulis. Huvitatud ollakse ka FIBA loodavas Meistrite liigas mängimisest. Eesti saab selles sarjas ilmselt ühe koha kvalifikatsiooniturniiril ning see kuulub Kalevile kui meistermeeskonnale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles