Venemaa ründaja: Inglismaa toetajad ei ole mingid inglid

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Artjom Džjuba
Artjom Džjuba Foto: Reuters / Scanpix

Venemaa koondise ründaja Artjom Džjuba sõnul ajab Briti meedia poliitilist agendat ning on vägivallalainetest vale pildi maalinud. 

«Ma ei saa aru, miks Briti meedia kaklustele selliselt on reageerinud ning jätnud mulje, et Inglismaa toetajad on inglid ning suudavad end taltsutada,» vahendab Sportsmail venelase sõnu.

«Meedia peab olema objektiivne. Kogu situatsioonis on süüdi mõlemad osapooled võrdselt. Ma ei ütleks, et ainult venelased on kokkupõrgetes süüdi. Muidugi saab meedia ise valida, millised videod nad avaldavad ning sellega sündmuste tervikpilti mõjutada. Meie ei soovi poliitikat jalgpalli,» oli Džjuba Inglismaa meedia suhtes kriitiline.

«Me ei ole siin, et osaleda tänavakakluse meistrivõistlustel. Peale Inglismaa ja Venemaa fännide on probleeme olnud ka teiste riikide toetajatega. Palun laske meil lihtsalt jalgpallile keskenduda,» kutsus ründaja fänne üles.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles