Vene ajakirjanik Kuku jalgpallipäevikus: MM Venemaal saab olema turvaline

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaa jalgpallifännid
Venemaa jalgpallifännid Foto: Vitaliy Belousov/Sputnik

Saatejuht Andres Must helistas Venemaa suurima spordilehe Sport Express jalgpallitoimetuse juhile Aleksander Bobrovile ja uuris, kuidas suhtub Vene meedia Prantsusmaa Vene jalgpallihuligaanide tegudesse.

Bobrov ütles, et tema toimetus mõistab vägivalla ühemõtteliselt hukka. Küsimusele, kas kahe aasta pärast Venemaal peetaval MMil võivad jalgpallifännid end turvaliselt tunda, vastas Bobrov jaatavalt: «Siin on üsna turvaline. Ja ma pean ütlema, et meie politsei on sellistes juhtumites palju karmim. Kui me anname fännidele ja turistidele lubaduse, et midagi ei juhtu, siis ei juhtu ka. Täna on Moskva välisturistidest tulvil - midagi halba nendega ei juhtu. Keegi ei ründa neid, keegi ei aja neid taga, keegi ei tulista.»

Islandi päevalehe Morgunbladid ajakirjanik Skapti Hallgrimsson tutvustas Islandi jalgpalli edu tausta. Tänase koondise võtmeteguriks peab ta ühtekuuluvust. «Island pole vaid 11 individuaalset mängijad, vaid suurepärane kooslus, meeskond.» Kuula Kuku jalgpallipäevikut siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles