Video: Venemaa huligaanid jätkasid rünnakuid Lille'is (8)

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Venemaa huligaanid on oma koondise peatreeneri üleskutset eiranud ning jätkavad märatsemist. Täna rünnati Lille’is Walesi ja Inglismaa toetajaid.

Taaskord loobiti Inglismaa ja Walesi toetajaid toolidega ning käituti vägivaldselt. Lille oli tegelikult juba kõrgendatud tähelepanu all, kuna Inglismaa ja Walesi kohtumine neljapäeval Lensis on üks viiest alagrupi mängust, millele on määratud kõrgem riskitase.

Kuna Lens on suhteliselt väike linn, kus hotellikohti on vähe, oodati Lille’i suurt hulka ka Walesi ja Inglismaa toetajaid. Venemaa kohtub Lille’is neljapäeval Slovakkiaga. Kaks kõnealust linna on üksteisest aga vaid umbes 40 km kaugusel.

Pealtnägijate sõnul rünnati fänne ajal, mil nad olid kohalikus baaris linna pearaudteejaama lähedal. Kaks venelast on praeguseks vahistatud, kirjutab Sportsmail.

Video järgi tundub, et Walesi ja Inglismaa fännid olid sel korral provokaatorid, lauldes: «Mine per*e, Venemaa, meie oleme Inglismaa ja Wales.»  

Kommentaarid (8)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles