Pettunud Ronaldo: Island isegi ei proovinud mängida (6)

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo Foto: Xinhua/Xinhua/Sipa USA

Portugali ründeäss Cristiano Ronaldo oli pärast eilset 1:1 viigimängu pettunud, sõnades, et Island isegi ei üritanud mängida.

«Tegemist oli ebameeldiva mänguga. Me proovisime kohtumist võita, kuid Island ei proovinud midagi. Neil oli kokku kaks võimalust 90 minuti jooksul ning nad lõid värava. Kogu ülejäänud mängu istusid nad kaitses ning parkisid bussi. Nii on raske jalgpalli mängida,» vahendab jalgaplliportaal Goal Ronaldo sõnu.

«FIFA edetabel siin turniiril ei loe. Nende jaoks oli eilne kohtumine õnneliku lõpuga. Me oleks pidanud lahkuma kolme punktiga, kuid pole hullu. Kui nägin neid tähistamas, mõtlesin korraks, et kas nad võitsid just Euroopa meistrivõistlused.  Kui meeskond ei proovi jalgpalli mängida ning ainult kaitseb ja kaitseb, näitab see väikeriikide mentaliteeti ning nii nad ei võida siin turniiril midagi.»

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles