Vollemees Nõlvak arutles alavahetusega kaasnevate muutuste üle

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kusti Nõlvak ja Mart Tiisaar.
Kusti Nõlvak ja Mart Tiisaar. Foto: Erakogu

Rannavõrkpallur Kusti Nõlvak rääkis oma blogis muutustest, mis kaasnesid saalist rannaliivale kolimisega.

«Minu elu üks suuremaid muutuseid on praegu käsil, saalivõrkpalli rannavolle vastu vahetamine keeras elu pea peale. Praegune elu ongi pidevas muutumises, ei saa kunagi kindel olla milline on ilm trenni ajal, kas saame võistlustele peale, kas tuleme rahaliselt välja ja kas me liigume üldse õiges suunas,» kirjutas Nõlvak.

«Küsimusi on palju ja need peaksid tekitama palju stressi (vahel tekitavadki). Kuid hakkamasaamiseks on vaja leida teatud rahu selles muutuvas olukorras. Aktsepteerida, et kõike kontrollida ei saa ning oodata põnevusega, mida homne päev toob,» jätkas Nõlvak.

«Kuna muutustega võidelda pole mõtet (pigem mine proovi mere ääres lainetele hõigata, et nad enam ei tuleks), siis naudi seda praegust hetke, mis veel kestab. Mida kiiremini sa aktsepteerid muutunud olukorda, seda kiiremini saad oma eluga edasi minna. Iga muutus toob endaga kaasa midagi positiivset, võti on see enda jaoks üles leida.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles