Visnapuu: Valmiera on ebamugav koht mängimiseks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodus võitis Rock Valmierat 86:66.
Kodus võitis Rock Valmierat 86:66. Foto: Sille Annuk / Postimees

Nädalavahetusel Lätis Riia VEFi käest lüüa saanud TÜ/Rockil seisab homme ees järjekordne sõit lõunanaabrite poole. Kell 18.30 kohtuvad tartlased Valmieraga.

Kõigi eelduste kohaselt peaks Rock selles kohtumises olema favoriit. Kuigi Rocki peatreener Indrek Visnapuu on alati toonitanud, et Balti liigas nõrku meeskondi pole, on Valmiera VEFiga võrreldes mõnevõrra teisest puust .

Valmiera on suutnud seni Balti liigas võita vaid Liepajas Lauvast ja asub ühe võidu ning 14 kaotusega tabeli viimasel real.

«Klassivahed on ses mõttes olemas, aga pole ühtegi sellist mängu, kus võit oleks garanteeritud,» nentis Visnapuu. Ajalukku vaadates ei mäleta ta, et Valmierast oleks Rock viimastel aastatel võiduga naasnud.

«Ses mõttes on Valmiera ebamugav koht mängimiseks,» ütles Visnapuu, «me peame igatpidi valmis olema lahinguks ja endast maksimumi andma – ainult siis on võit võimalik.»

Peatreeneri sõnul minnakse Lätti igal juhul võidueesmärkidega. «Sellises seisus nagu VEF oli meie vastu, oleme meie nüüd Valmiera vastu,» sõnas Visnapuu. «Oleme oma kohustuse täitnud, kui suudame Valmiera elu hästi raskeks teha ja lõpuks nad ka paika panna.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles