Ksenija Balta piirdus Stockholmi Teemantliiga etapil seitsmenda kohaga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
04.05.2016. Tallinn. Kehataju Ksenija Balta. FOTO: EERO VABAMÄGI/POSTIMEES
04.05.2016. Tallinn. Kehataju Ksenija Balta. FOTO: EERO VABAMÄGI/POSTIMEES Foto: Eero Vabamaegi/

Eesti kaugushüppaja Ksenija Balta osales Rootsis Stockholmis toimuval Teemantliiga etapil, kus sai seitsmenda koha. Balta parimaks jäi avavoorus hüpatud 6.43, teisel katsel sai ta kirja 6.34 ja kolmandal 6.30. Võitis serblanna Ivana Spanovic 6.90-ga, teisele kohale platseerunud ameeriklanna Brittney Reese jäi temast maha kahe sentimeetriga.

Balta välishooaja tippmark on nädal tagasi Oslos hüpatud 6.61, sisehooajal sai ta parimal juhul kirja 6.76. See tulemus sündis Stockholmis.

Enne võistlust: Balta, kelle isiklik rekord on 6.87 ning tänavuse hooaja parim tulemus 6.61, pakub Stockholmis konkurentsi Tianna Bartolettale (isiklik 7.14, hooaja parim 6.75), Brittney Reese’ile (7.25, 7.04), Brooke Strattonile (7.05, 7.05) ning mitmele teisele maailma tippu kuuluvale kaugushüppajale.

Isiklike rekordite võrdluses üheksa osalejaga võistlusel Balta seitsmes, hooaja parimaid tulemusi võrreldes on eestlanna samuti seitsmes.

Võistluste stardilist:

Foto: Ekraanitõmmis
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles