EMi telerist jälgiv Balotelli: Inglismaa ei ole tipptiim

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joe Hart ja Mario Balotelli
Joe Hart ja Mario Balotelli Foto: NIGEL RODDIS/REUTERS

Itaallane Mario Balotelli jäeti küll EM-koondisest välja, kuid see ei takista tal kommenteerimaks seal osalevaid meeskondi. Viimati avaldas Balotelli, et ei pea Inglismaad tipptiimiks.

«Ausalt öeldes ma ei tea, kuidas neil EMil minna võiks. Ma ei tunne seda koondist. Tean vaid, et seal on head ründajad. Olen ise Inglismaa vastu kahel korral mänginud. Mõlemal korral oli küll tegemist raske vastasega, kuid ma ei tundnud kordagi, et oleksime need mängud kaotanud,» rääkis Balotelli. 

Itaallane kohtus Inglismaaga 2012. aasta EMil ja 2014. aasta MMil. EMi veerandfinaalis alistas Balotelli koos Itaalia koondisega Inglismaa penaltiseeria järel, MMil saadi alagrupi mängus brittide üle 2:1 võit.

«Kui sa mängid tipptiimiga, siis tunned sisemuses, et võid mängu kaotada. Inglismaa vastu pole mul kordagi sellist tunnet tekkinud,» jätkas Balotelli. Võitjasoosikuks peab itaallane aga Saksamaad. «Saksamaa vastu olen alati tahtnud anda oma parima, kuna isegi sellest ei pruugi nende vastu piisata. Nende vastu mängides on hoopis teine tunne kui Inglismaa vastu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles