Karmid pildid: pisarates Pistorius astus kohtus üles ilma proteesjalgadeta (5)

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna jätkus Oscar Pistoriuse kohtuprotsess, kus oma tüdruksõbra Reeva Steenkampi tapmises süüdistatav sportlane pidi demonstreerima oma liikumisvõimet.

Pistorius, kes on kohtu all Steenkampi mõrvasüüdistusega, pidi täna kohtu käsul eemaldama oma proteesjalad ja terve saali ees tõestama, milline on tema liikumisvõime ilma jalgadeta. Pistorius tundus demonstreerimise ajal ja selle järel olevat väga õnnetu ja alandatud. Kohtu ees seistes kaotas mees korraks ka tasakaalu ja üks kaameramees pidi Pistoriust toetama. Tagasi kohtupinki istudes valas kohtualune ka kibedaid pisaraid.

Süüdistaja nõudis aga omakorda, et kohus kuulaks Steenkampi isa palvet ja avalikustaks hukkunu pildid - siis näeks kogu maailm, kui tõsiseid vigastusi Steenkampile tekitati. Pistoriust süüdistatakse oma endise kallima mõrvas ja kui ta süüdi mõistetakse, ootab teda kuni 15-aastane vanglakaristus. Otsus tehakse teatavaks reedel.

Kommentaarid (5)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles