Võikad pildid: kohus avalikustas fotod surnuks tulistatud Reeva Steenkampist

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oscar Pistorius täna kohtus.
Oscar Pistorius täna kohtus. Foto: SCANPIX

Täna jätkunud Oscar Pistoriuse kohtuprotsessil otsustas istungit juhtiv kohtunik vastu tulla ohvri Reeva Steenkampi vanemate soovile ja avalikustas pildid surnukehast.

Pistoriuse isa Barry Steenkamp palus kohtult juba eile, et tehtaks avalikuks pildid, kus oleks näha, kui jõhkralt Pistorius väidetavalt tema tütart tulistas. Sama palus tänasel istungil süüdistaja ning kohus otsustaski selle palve rahuldada. Dailymail avalikustas paar pilti oma lehel, kuid samas lisati juurde, et kõiki kuut pilti, mis Steenkampi vanemad välja valisid, ei tooda avalikkuse ette, sest need on liiga võikad.

Vaata Dailymailis avaldatud pilte siit.

Pistoriusele esitatud mõrvasüüdistuse järgi tulistas ta 2013. aasta valentinipäeval Steenkampi teadlikult surnuks, kasutades selleks erilisi kuule, mis suurendavad vigastusi. Paraolümplase enda väitel pidas ta oma tüdruksõpra sissetungijaks ja tulistas teda enesekaitseks. Otsus Pistoriuse saatuse kohta peaks langetatama reedel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles