Prantsusmaa päästja Griezmann: see oli minu isiklik kättemaks (1)

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prantsusmaa ja Albaania kohtumine EMil. Võiduvärava autor Antoine Griezmann.
Prantsusmaa ja Albaania kohtumine EMil. Võiduvärava autor Antoine Griezmann. Foto: SCANPIX

Jalgpalli EMil Albaania vastu vahetusest sekkunud ja Prantsusmaale teist mängu järjest viimastel minutitel võidu toonud ründaja Antoine Griezmann sõnas pärast lõpuvilet, et teda innustas see, kui peatreener ta avamängus välja vahetas. Seekord sekkus Griezmann pingilt ja lõi 90. minutil võiduvärava, teise tabamuse lisas üleminutitel Dimitri Payet.

«See on mu isiklik kättemaks Rumeenia mängu eest,» viitas Griezmann väljaandele L’Equipe antud usutluses avaringi kohtumisele, kus ta esines kahvatult ja vahetati teisel poolajal välja. «Olen väga elevil ja õnnelik. Meil jagus tahtmist, et võita ja edasipääs kindlustada. Meeskonnas on 23 meest, treener peab tegema valiku. Püüdsin vahetusmehena endast parima anda ja mõistagi teeb see värav mu võimalustele ainult head. Peame samas vaimus jätkama,» sõnas Madridi Atletico ründaja.

«Mängijad võitlesid kogu hingest,» lisas koondise peatreener Didier Deschamps. Me ei alustanud täishooga, aga on tähtis, et meil on nüüd kuus punkti ja edasipääs kindel. Ei saa öelda, et suured meeskonnad oleksid EMil seni domineerinud. Ka albaanlased mängivad heades klubides. Teisel poolajal tegime õigeid asju ja vahetusmehed otsustasid mängu,» kiitis Deschamps kaudselt ka ennast. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles