Aastaid NBAs mänginud korvpallur võttis ette võimatu missiooni

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nate Robinson
Nate Robinson Foto: SCANPIX

Endine NBA korvpallur ning lõppenud hooajal Iisraeli kõrgliigas pallinud Nate Robinson üritab oma karjääris teha kannapöörde ning käis ameerika jalgpalli profiliiga NFL meeskonna Seattle Seahawksi katsetel.

Seattle'is asuvas Washingtoni ülikoolis lisaks korvpallile edukalt ka ameerika jalgpalli mänginud 32-aastane ja vaid 175 cm pikkune Robinson üritab oma endise kodulinna klubisse pääseda defensive back positsioonil, vahendab ERR Sport.

Robinsoni agendi Aaron Goodwini sõnul läksid katsed suurepäraselt ning Robinson oli väljakul «muljetavaldav». Seahawksi peatreener Pete Carroll oli veidi teist meelt ning ütles ESPN-ile, et kuigi Robinson on suurepäraste füüsiliste võimetega, siis endisel korvpalluril on «sisuliselt võimatu» ennast NFLi meeskonda murda.

Nate Robinson on peamiselt kuulsust kogunud sellega, et võitis kolmel korral (2006, 2009 ja 2010) NBA tähtede mängu raames peetud pealtpanekuvõistluse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles