Inglismaa tuli kaotusseisust välja ja alistas Vardy ja Sturridge'i väravatest Walesi

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Euroopa meistrivõistluste päev algas taas kell 16, kui Lensis kohtusid Suurbritannia piirkonnad Wales ja Inglismaa. Põnevusmatši asus avapooaja lõpus juhtima Wales, kelle poolt skooris kauge karistuslöögi ei keegi muu kui Gareth Bale. Poolajal tegi Inglismaa aga kaks vahetust ja hiljem selgus, et just need mehed päästsid meeskonna: esmalt sai 56. minutil jala valgeks sisse vahetatud Jamie Vardy ning kohtumise lõppfaasis andis inglastele 2:1 võidu samuti pingilt sekkunud Daniel Sturridge.

Alagrupiseis:

Inglismaa 4 punkti, Wales 3 punkti, Slovakkia 3 punkti, Venemaa 1 punkt

Enne mängu:

Saareriigis vallutasid ajalehti pealkirjad, kus tsiteeriti nii Gareth Bale’i kui Aaron Ramseyt. Mõlemad mehed kinnitasid, et Wales on niivõrd tugev meeskond, et ükski inglane nende koondisesse ei mahuks. Lisaks kommenteeriti inglaste kirglikkust, mis pidi Walesi omale alla jääma.

«Ma ei öelnud, et neil ei ole üldse kirge: kindlasti on. Ma lihtsalt tunnen, olgu see siis ragbis või jalgpallis, et Walesi koondis on kire poolest lihtsalt järgmisel tasemel. Seda on väljakul tunda,» ütles Bale.

Wales alustas turniiri 2:1 võiduga Slovakkia üle ja Inglismaa viigistas avamängus 1:1 Venemaaga. Eile võitis Slovakkia omakorda venelasi tulemusega 2:1.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles