Video: Venemaa tänavavõitlejate hirmuäratav treeningkogunemine

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lille'is toimuv venelaste ja inglaste vaheline lahing
Lille'is toimuv venelaste ja inglaste vaheline lahing Foto: SCANPIX

Prantsusmaal toimuval jalgpalli EMil pakuvad jätkuvalt kõlapinda huligaanid, kes on suurturniirile kohale sõitnud eesmärgiga tänavatel kakelda. Seni on emamik suuremaid rahutusi olnud õhutatud kas inglaste või venelaste poolt.

Eriti professionaalselt on tänavalahinguteks valmistunud rühmitus venelasi. Nad ei tarbi alkoholi ja tegelevad pidevalt harjutamisega, nad on organiseeritud nagu väiksemate mõõtmetega sõjavägi.

The Suni andmetel toimusid Venemaal katsed, kus valiti välja 150 kõige tugevamat võitlejat, kes saadeti EMi ajaks Prantsusmaale. Katsetel pidid nad võitlema vabavõitluse ehk MMA reeglite järgi.

Nüüd levib internetis video, kus on näha Venemaa huligaanide üht harjutuskorda. Kaks punti tänavavõitlejaid seisavad keset tühermaad üksteise vastas ja ühel hetkel antakse start. Mehed jooksevad kokku ja annavad rusikatele valu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles