Alaver ootab koondislastelt vormi paranemise märke

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mati Alaveri teenetest huvituvad lisaks eestlastele ka meie põhjanaabrid
Mati Alaveri teenetest huvituvad lisaks eestlastele ka meie põhjanaabrid Foto: Raigo Pajula

Eesti suusakoondise peatreener Mati Alaver avaldas ERRile antud intervjuus, et homme Mammastes peetavad Eesti meistrivõistlused 15 km klassikasõidus on omamoodi kontrollstardiks Otepää MK-etapiks.

«Jälgime kõikide sportlaste dünaamikat. Kelle vormikõver liigub ülesmäge, kellel on stabiilne ja kellel allamäge,» rääkis Alaver. «Ootan, et kõik mehed näitavad oma vormi paranemismärke. See looks hea eelduse Otepää etapiks ja siit edasi ka MMi ettevalmistuseks.»

«Eesti meistrivõistlused on kindlasti ka kontrollstardiks Otepää MK-etapiks. Nooremad sportlased, kes sõidavad homme välja head kohad, tagavad sellega automaatselt pääsu Otepää MK-etapile. Võib spekuleerida, et koht esimese kuue hulgas tagab koha Otepää MK-etapile,» rääkis Alaver.

Samas lisas ta, et Karel Tammjärv jääb Otepää MK-etapist kõrvale, sest kohe pärast seda algab U23 MM. Pole võimatu, et Eesti meistrivõistlustest loobub Jaak Mae.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles