Mercedese boss nõuab Hamiltonilt ja Rosbergilt selgitusi

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nico Rosberg (6) ja Lewis Hamilton (44) Kanada etapil
Nico Rosberg (6) ja Lewis Hamilton (44) Kanada etapil Foto: SCANPIX

Mais toimunud Hispaania vormel-1 GP lõppes Mercedese jaoks kaosega, kui juba avaringil põrkasid nende piloodid Lewis Hamilton ja Nico Rosberg omavahel kokku. Mõlemad katkestasid. Kaugel polnud sarnane stsenaarium ka läinud pühapäeval sõidetud Kanada etapil.

Mercedesed läksid rajale esireast, kuid avaringi lõpuks oli Hamilton teine ja Rosberg üheksas. Kõigepealt kihutas avameetritel neist mööda Sebastian Vetteli Ferrari, kuid veidi hiljem rammis Hamilton õrnalt Rosbergi ja sakslane langes esikümne lõppu.

Meeskonna juht Toto Wolff tunnistas Bildile, et sellist asja ta näha ei taha. «Lewis tegi Nico vastu tugeva manöövri, kuid see pole aktsepteeritav, et esireast startides oleme avaringi lõpuks teisel ja üheksandal kohal. Pean meestega seda olukorda arutama,» teatas Wolff.

Hamiltoni sõnul rammis ta tiimikaaslast külmade rehvide ja alajuhitava auto tõttu. Lõpuks suutis britt siiski etapi võita ja Rosberg kerkis viiendaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles