Kas Vardy muinasjutu jätk tähendab inglastele edu?

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jamie Vardy tähistamas Walesi vastu löödud väravat.
Jamie Vardy tähistamas Walesi vastu löödud väravat. Foto: SCANPIX

EM-FINAALTURNIIR. Lõppenud klubihooajal jalgpalliajaloo ühe suurema üllatuse eestvedajaks olnud Leicester City ründaja Jamie Vardy sai eile oma võimaluse ka EM-finaalturniiril. Leicesteri Inglismaa meistriks aidanud Vardyl kulus EMil väravaarve avamiseks vaid 11 minutit .

Avakohtumises Venemaaga pingile jäänud Vardy sekkus eilses kohtumises Walesiga mängu teiseks poolajaks, kui Inglismaa oli 0:1 kaotusseisus. Pärast Vardy tabamust oli tablool viik ning head hoogu näidanud inglastele tõi 92. minutil võidu Liverpooli ründaja Daniel Sturridge.

«See on täiesti hullumeelne. Meid ootab alagrupiturniiril ees veel üks mäng ning seetõttu ei taha me võidust üleliia vaimustusse sattuda,» ütles vahetult pärast lõpuvilet BBC-le võiduvärava autor Sturridge. «Atmosfäär oli loomulikult uskumatu. Sellist kogemust saab läbi elada vaid mõned korrad elus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles