Joovastuses Inglismaa peatreener: me pole ammu nii palju rõõmustanud

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roy Hodgson.
Roy Hodgson. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallikoondise peatreener Roy Hodgson, kelle hoolealused võitsid täna EMil alagrupimängus 2:1 Walesi, oli võidu järel ääretult rõõmus.

Inglased, kes olid avakohtumise viigistanud 1:1 Venemaaga, jäid täna Walesi vastu avapoolaja lõpus kaotusseisu. Teisel poolajal tõi inglaste loots sisse korraga nii Jamie Vardy kui Daniel Sturridge’i ja mõlemad mehed skoorisid, mis tagas Inglismaale vajaliku 2.1 võidu.

«Oli väga kaua aega tagasi, kui mina ja teised treenerid tähistasime nii suure rõõmuga,» rääkis Hodgson üleajaminutitel löödud Strurridge’i värava kohta. «Kui sinu enda võimalused ei lähe sisse ja sa oled raskendanud oma elu sellega, et oled sisse lasknud sellise Gareth Bale’i värava, siis on tõeliselt rõõmus hetk, kui mõlemad su vahetused skoorivad. Arvasin kogu aeg, et see on meie jokkeriks teisel poolajal,» lisas inglaste juhendaja.

Inglismaa on kahe vooru järel alagruppi nelja punktiga juhtimas, Walesil on kolm punkti, Slovakkia on sama arvuga kolmandal kohal ja venelastel on kirjas üks punkt

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles