Eesti vibulaskjad jäid napilt olümpiapiletita

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reena Pärnat
Reena Pärnat Foto: Liis Treimann / Postimees

Türgis peetud vibuspordi võistkondlikul OM-kvalifikatsiooniturniiril sai Eesti naiskond koosseisus Reena Pärnat (pildil), Laura Nurmsalu ja Siret Luik neljanda koha, pääs Rio olümpiamängudele jäi ühe võidu taha.

OM-kohad võtsid Ukraina, Itaalia ja Taiwani naiskonnad. Eesti alustas olümpiaringi duelle 16. asetusega. Kohe esimeses duellis alistati ümberlaskmisega turniiri liider ja suursoosik Saksamaa. Veerandfinaalis oldi vastamisi Inglismaa tugeva naiskonnaga ja selles duellis ei loovutanud Eesti naiskond vastastele mitte ühtegi seeriat - Inglismaa võideti 6:0.

Poolfinaalis kaotati küll 3:5 Ukrainale, aga pronksiseeria võit Taiwani üle oleks eestlannadele olümpiakoha toonud. Kahjuks võeti vastu 0:6 kaotus.

Individuaalne OM-kvalifikatsiooniturniir toimub reedel. Mehed alustavad 1/48 duellidega kell 8.45. Sportvibu naistest alustavad Pärnat ja Luik 1/24 duellidega kell 10.35 ja Nurmsalu 1/16 duelliga kell 11.15.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles