Itaalia kangelane: kõik detailid on olulised, isegi audivisked (1)

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eder (paremal) ja Emanuele Giaccherini võiduväravat tähistamas
Eder (paremal) ja Emanuele Giaccherini võiduväravat tähistamas Foto: SCANPIX

Itaalia jalgpallikoondis võttis täna Euroopa meistrivõistluste finaalturniiril teise võidu ja kindlustas sellega koha kaheksandikfinaalis. Täna tõi Rootsi vastu 1:0 võidu Ederi 88. minuti värav, mis sai alguse pikast audiviskest. Eder selgitas, et viimasel ajal on itaallased just seda mänguelementi palju harjutanud.

«Eriti õnnelik olen ma kõigi oma meeskonnakaaslaste üle, kuna töötasime täna tõesti kõvasti. Tundsin sama ka pärast avamängu Belgiaga, kuigi seal ma väravat ei löönud,» rääkis Eder pärast mängu. «Piisavalt kõvasti tööd tehes ei jää tasu tulemata.»

Ederi sõnul ei tulnud Rootsi vastu mitte midagi lihtsalt. «Jalgpallis ei ole enam lihtsaid mänge. Kohtumisi otsustavad detailid ja isegi audivisked omavad suurt tähtsust. Olemegi nende kallal viimasel ajal palju vaeva näinud. Pühendan selle värava kõigile inimestele, kes on meie koondisega viimase aasta jooksul töötanud.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles