Tšehhi väravakütt: ka võit ei olnud kaugel

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Milan Škoda
Milan Škoda Foto: SCANPIX

Tšehhi jalgpallikoondis tuli EMil välja 0:2 kaotusseisust ja suutis Horvaatia vastu raske 2:2 viigi välja võidelda. Esimesed 60 minutit domineeris Horvaatia mängu täielikult, kuid seejärel Tšehhi ärkas. Avamängus Hispaaniale alla jäänud tšehhide jaoks oli täna võidetud punkt ülimalt oluline.

«See punkt oli meie jaoks äärmiselt tähtis. Tegelikult oleme isegi veidi pettunud, kuna pärast viigiväravat jätkasime ründamisega ja ka võit ei olnud kaugel,» rääkis Tšehhi avavärava löönud Milan Škoda.

Lisaminutitel realiseeris penalti vahetusest sekkunud Tomaš Necid. «Ma uskusin endasse, kuigi see oli mu esimene pallipuude selles mängus. Teadsin, et löön palli väravasse,» rääkis Necid. «See punkt tähendab meile palju, kuna nüüd on meil Türgit võites võimalus kaheksandikfinaali pääseda.»

Horvaatia kapten Darijo Srna oli veidi löödud: «Mängisime 60 minutit hästi, kuid siis kaotasime oma keskendumise. Mis tehtud, see tehtud. Vähemalt me ei kaotanud ja üks mäng on alagrupis veel ees.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles